Montage en Onderhoud Richard van den Boomen B.V.
Schansstraat 12A

5688 NC  Oirschot

Telefoon: +31(0)6 - 2371 6040
E-mail: info@rvdbmontage.nl

Dak- en gevelbeplating

Van den Boomen zorgt voor de metalen dak- en gevelbeplating van hallen in de industriële, agrarische, logistieke en utiliteitssector. Kwaliteit van de bouwmaterialen en het vakmanschap staan hierbij voorop. Van den Boomen voert het hele project voor haar klanten uit. De klant heeft één aanspreekpunt zodat er duidelijke afspraken worden gemaakt en het project voor iedereen overzichtelijk blijft.

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

U kunt Van den Boomen inschakelen voor de nieuwbouw van uw hal, stal of loods, maar ook voor de renovatie van een bestaand gebouw. Het vervangen van een (asbest-) dak of het vervangen van de bestaande gevel door een isolerende. Uw gebouw voldoet daarna weer aan alle eisen van deze tijd, is onderhoudsvrij en ziet er weer als nieuw uit.

Energie-investeringsaftrek EIA

Via de Energie-investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Kijk hier of uw project voor EIA in aanmerking komt:

Isolatie voor bestaande constructies
a. Bestemd voor: de verbetering van de isolatie van bestaande vloeren, daken, plafonds of wanden van ruimten in bedrijfsgebouwen, anders dan koel- of vriesruimten, en bestaande uit: isolatiemateriaal waarbij de som van de warmteweerstand van de lagen R = Σ(Rm) = Σ(d/λ) toeneemt met ten minste 2,00 m2K/W t.o.v. de oude situatie.
Het maximumbedrag dat voor Energie-investeringsaftrek in aanmerking komt, is € 20/m2 te isoleren oppervlak;
b. Bestemd voor: de verbetering van de isolatie van bestaande platte daken van bedrijfsgebouwen, anders dan koel- of vriesruimten, en bestaande uit: dak-isolatiemateriaal gecombineerd met witte dakbedekking, waarbij de som van de warmte-weerstand van de lagen R = Σ(Rm) = Σ(d/λ) toeneemt met ten minste 2,00 m2K/W t.o.v. de oude situatie.
Het maximumbedrag dat voor Energie-investeringsaftrek in aanmerking komt bedraagt € 30/m2 te isoleren oppervlak.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Van den Boomen koopt al het zetwerk en dak- en gevelbeplating in bij gerenommeerde leveranciers zoals Joris Ide en Van Delft. Ook hier geldt, kwaliteit staat voorop!

Voor de metalen dakbeplating heeft u de keuze uit:

• Dakprofielen 
• Dakpanplaten 
• Dakplaten
• Lichtstraten

Voor de metalen
gevelbeplating heeft u de keuze uit:

• Wandprofielen 
• Geïsoleerde panelen (PUR, PIR, Rotswol)
• Lichtstraten  
• Technische profielen (geperforeerd, niet-geperforeerd)
• Vlakke platen

VEILIGHEID EN VAKMANSCHAP

Van den Boomen heeft een netwerk van vakmensen die op verschillende projecten worden ingezet. Mensen met een ruime ervaring en die ook de veiligheid op een bouwproject in acht nemen. De bouwmachines en -materieel zoals hoogwerkers en zuigers worden ieder jaar gekeurd.

ASSORTIMENT

Wij leveren een volledig en uitgebreid aanbod, professioneel en gecertificeerd, prestatiegericht en up-to-date, geheel voor het realiseren van dak- en gevelbeplating. Hieronder ziet u een greep uit het assortiment dak- en gevelbeplating die wij het meest monteren. U kunt de PDF's downloaden en rustig bekijken. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact op met telefoonnummer 06 - 2371 6040 of mail voor meer informatie naar info@rvdbmontage.nl

Montage en Onderhoud Richard van den Boomen B.V.
Schansstraat 12A

BEL: +31(0)6 - 2371 6040